Elkészítés: 35 deka lisztet jól összegyúrunk 1 csomag sütőporral, 25 dkg margarinnal, 10 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával, csipetnyi őrölt fahéjjal, 3 tojás sárgájával és 1/2 csomag vaníliás cukorral.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe kisujjnyi vastagon tesszük, és 5-6 deka mazsolával megszórjuk, melyeket ujjal a tésztába nyomkodunk.
Ezután villával megszurkálva, a süteményt forró sütőben elemelkedésig, illetve gyenge sárgulásig sütjük.
A nem teljesen kisült tészta tetejére még langyos mézzel való bekenés után a következő habot kenjük egyenletesen: 15 deka őrölt mogyorót 15 deka cukorral, 1 szelet reszelt csokoládéval és 3 tojásfehérjével habosra keverünk. A tepsit ezután ismét a sütőbe helyezve, még a teljes átsütésig tovább sütjük.
A mázhoz a kétféle csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd bevonjuk a süteményt a sötét csoival, majd mintázzuk a fehérrel.
Négyzet alakú szeletekre vágva szolgáljuk fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.