Elkészítés: A tésztához a lisztet, a sütőport, a margarint, a cukrot és a tojások sárgáját annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 3 lapot sütünk belőle.
A töltelékhez 1 tésztalapot apróra morzsolunk, kevés vaníliás tejjel meglocsoljuk, hozzáadjuk a margarint, a kakaóport, a lekvárt, a cukrot, a rumaromát, és jól kikeverjük. A tölteléket a 2 tésztalap közé töltjük.
Ezután a tojások fehérjét a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, egyenletesen rákenjük a tészta tetejére, és megszórjuk kakaóporral.
Másnap szeleteljük, mert a tetején a máznak meg kell száradnia.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.