Elkészítés: A tojások sárgáját kikavarjuk a cukorral, majd jöhet bele a tej és az olaj, majd a liszt és a sütőpor. A fehérjékből habot verünk, és óvatosan - mint egy piskótatésztánál - a lisztes masszához adagoljuk.
Ha csokidarabosat sütünk, akkor az egész egyszerre belemehet az alaposan kivajazott-lisztezett formába. Ha kakaósat szeretnénk, akkor a massza 2/3 részét tesszük a formába, a maradékba beleszitáljuk a kakaóport, és úgy öntjük a világos tésztára, egy kanállal óvatosan belekavargatunk, ettől lesz márványos a tészta, amikor megsül és felvágjuk.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.