Elkészítés: A krémhez főzzük fel a tejszínt, a kristálycukrot és a kávét. Miután kihűlt, 2 órára tegyük a hűtőbe.
A tésztához főzzünk fel 2,6 dl vizet a margarinnal és a sóval. Adjuk hozzá az átszitált lisztet, és kevergetve melegítsük, amíg el nem válik az edény falától. Utána vegyük le a tűzről, és kavarjuk addig, amíg langyosra nem hűl. Utána egyenként dolgozzuk bele a tojásokat. A tésztát töltsük (csillagcsöves) habzsákba, és nyomjuk belőle 25 darab 10 cm hosszú csíkot a sütőpapírral bélelt tepsibe. 200 fokon süssük 20 percig.
Ha kihűltek, vízszintesen vágjuk ketté a fánkokat. A meghámozott banánokat pürésítsük, a pépet kanalazzuk a sütik alsó felébe. A felvert kávékrémet töltsük habzsákba, és nyomjunk belőle csíkot a banánpépre. Fedjük be a felső részükkel, majd ízlés szerint díszítsük a sütiket az öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.