Elkészítés: A krémhez főzzük fel a tejszínt, a kristálycukrot és a kávét. Miután kihűlt, 2 órára tegyük a hűtőbe.
A tésztához főzzünk fel 2,6 dl vizet a margarinnal és a sóval. Adjuk hozzá az átszitált lisztet, és kevergetve melegítsük, amíg el nem válik az edény falától. Utána vegyük le a tűzről, és kavarjuk addig, amíg langyosra nem hűl. Utána egyenként dolgozzuk bele a tojásokat. A tésztát töltsük (csillagcsöves) habzsákba, és nyomjuk belőle 25 darab 10 cm hosszú csíkot a sütőpapírral bélelt tepsibe. 200 fokon süssük 20 percig.
Ha kihűltek, vízszintesen vágjuk ketté a fánkokat. A meghámozott banánokat pürésítsük, a pépet kanalazzuk a sütik alsó felébe. A felvert kávékrémet töltsük habzsákba, és nyomjunk belőle csíkot a banánpépre. Fedjük be a felső részükkel, majd ízlés szerint díszítsük a sütiket az öntettel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.