Elkészítés: 7 tojásból a szokott módon piskótatekercset sütünk úgy, hogy a lisztet kipótoljuk 1-1 teáskanál cappuccino porral és instant kávéval (vagy az egyikből kettővel :)). A krémhez 1 csomag vaníliás pudingot felfőzünk 1 dl feketekávéval (instant is jó), kb. 3 dl tejszínnel (az összes folyadék kb. 4-4,5 dl legyen), 5 dkg cukorral, 1 púpos teáskanál zselatinnal, 5 dkg margarinnal, 1 tábla csokival (én ét főzőcsokit szoktam, 2 kockát félretszek a reszeléknek). Kihűtjük, közben felverünk 2 tejszínhabport, és robotgéppel összekeverjük a kihűlt krémmel. A kihűlt tekercset megkenjük a krémmel, jut a tetejére is bőven! Hűtőben dermesztjük. A tetejét megszórjuk a csokireszelékkel, esetleg lehet díszíteni gyümölcssel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.