Elkészítés: Az egész tojásokat a fruktózzal habosra keverjük, majd apránként hozzáöntjük az olajat, majd a kefirt, végül a sütőporral kevert lisztet.
A masszát a kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, előtte a sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A tészta tetejét megszórhatjuk bogyós gyümölccsel (szeder, málna, eper szőlő stb.), vagy apróra vagdalt almával, körtével, szilvával.
A süteményt körülbelül 30 percig sütjük (a fruktóz miatt jobban barnul), tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Elkészülte után hagyjuk kihűlni, majd zeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.