Elkészítés: A tejjel és a cukorral megfuttatjuk az élesztőt, majd tésztát gyúrunk a liszttel, a kefirrel, a tojással és az olajjal. Mikor kész a tészta, 8 cipóra osztjuk, s a cipókat kb. 30 cm-re nyújtjuk. A margarint és a sót habosra keverjük. Az egyik lapot megkenjük az 1/4 rész sós margarinnal, és egy másik lapot ráfektetünk. Így lesz 4 db dupla tésztalapunk. A tésztalapokat, mintha tortát vágnánk, 16 egyenlő részre szeleteljük, az így kapott cikkeket kifli alakúra felsodorjuk. Tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, s így pihentetjük sütés előtt legalább 2 órát. Előmelegített sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.