Elkészítés: A tejjel és a cukorral megfuttatjuk az élesztőt, majd tésztát gyúrunk a liszttel, a kefirrel, a tojással és az olajjal. Mikor kész a tészta, 8 cipóra osztjuk, s a cipókat kb. 30 cm-re nyújtjuk. A margarint és a sót habosra keverjük. Az egyik lapot megkenjük az 1/4 rész sós margarinnal, és egy másik lapot ráfektetünk. Így lesz 4 db dupla tésztalapunk. A tésztalapokat, mintha tortát vágnánk, 16 egyenlő részre szeleteljük, az így kapott cikkeket kifli alakúra felsodorjuk. Tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, s így pihentetjük sütés előtt legalább 2 órát. Előmelegített sütőben kisütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.