Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. /Ne ijedjünk meg, hogy nincs benne a tojás sárgája, így is finom lesz./ A krémhez a 6 tojás sárgáját a porcukorral, 2 csomag vaníliás pudingporral és 7 dl tejjel sűrűre főzzük /én jénai edényben a mikróban szoktam főzni/. Ha kihűlt, hozzákeverünk 25 dkg margarint. A krém felét a kihűlt tésztára kenjük, rárakunk szorosan 20 dkg négyzet alakú háztartási kekszet. A másik adag krémbe elkavarunk 10 dkg olvasztott tejcsokoládét, és rákenjük a kekszre. A tetejét megszórjuk darált dióval, reszelt csokival vagy kókuszreszelékkel. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.