Elkészítés: A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és 1-2 órára a hűrőbe tesszük. Lisztezett deszkán a tészta felét (a másik felét hagyjuk a hűtőben, mert a zsiradék miatt gyorsan ragacsos lesz) egész vékonyra nyújtjuk, és különböző formákkal kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a formákat, és kb. 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt világos sárgára sütjük. A tészta másik felével ugyanígy járjunk el. Kihűlés után fahéjas porcukorral szórjuk meg.
Készíthetjük linzerként is, 1-1 formát lekvárral összeragasztunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.