Elkészítés: Az összetört kekszet, a zselés cukrot, a 10 dkg étcsokit és a mazsolát egy tálba tesszük.
15 dkg vajat, 20 dkg cukrot, 2 egész tojást és 3 dkg kakaót felmelegítünk, felfőzünk, de óvatosan, hogy a tojás ne süljön oda, állandóan kevergetve. Ezt a masszát ráöntjük a tálba elhelyezett összetört kekszkeverékre. Jól összedolgozzuk, és hagyjuk hűlni kb. fél órát.
Egy őzgerincformát megolajozott fóliával kibélelünk, és a masszát beleöntjük. Hagyjuk kihűlni, majd hideg helyre tesszük. Másnap a formából kiborítjuk, és szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.