Elkészítés: A shiitake és fafüle gombát forró vízben legalább fél óráig áztatjuk, a hagymát, fokhagymát, csiperkegombát és a kínai kelt felszeleteljük.
Egy kevés olajban üvegesre dinszteljük a hagymát, a fokhagymát és a reszelt gyömbért. Közben külön serpenyőben megsütjük a felkockázott tofut vagy a felaprított, leszárított marhahúst, majd ha ez megsült, zsírjával/olajával együtt hozzáöntjük a gyömbéres hagymához. Ehhez hozzáadjuk a kínaikelt és a csiperke gombát, kicsit összesütjük, majd felengedjük vízzel. Ekkor jöhet a beáztatott és felaprított shiitake/falüle gomba az áztatólevével együtt.
Addig főzzük, amíg a csiperke gomba meg nem puhul, közben ízesítjük ízlés szerint sóval, borssal, erős paprikával, kurkumával és garam masalával. Ha a gomba megfőtt, akkor hozzáadjuk a cérnametéltet, és további 5-10 percig főzzük.
Reszelt répával és friss korianderlevéllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.