Elkészítés: A darált húst jól összedolgozzuk a fűszerekkel, és 2-3 centi átmérőjű gombóckákat formázunk belőle. Kézzel a legegyszerűbb és a legélvezetesebb a fenti műveletsor! Ha minden gombóckánk megvan, egy teflonserpenyőben pár evőkanál olajon megsütjük őket.
Párolt kukoricás rizzsel, és citromos fejes salátával ajánlom. A saláta mindössze annyi, hogy a jól megmosott leveleket lecsöpögtetjük, és csíkokra vágjuk. Pár karika citromról levágjuk a héját, és kis darabokra szeljük. Két natúr joghurtot sózunk, cukrozunk, és szép krémesre, simára keverünk. Egy tálban a salátaleveleket, a citromdarabokat nyakonburítjuk az öntettel és átkeverjük az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.