Elkészítés: A töltelékhez a rizst megfőzzük. A káposztát leveleire szedjük, a torzsát kivágjuk. A leveleket sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük.
A raguhoz a hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. Felforrósítjuk az étolajat, a hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, amíg elfövi a levét. Rászórjuk a lisztet, majd a tejjel és a tejföllel simára keverjük. Egyet forralunk rajta, majd a párolt rizzsel és a petrezselyemmel összekeverjük.
A palacsintához simára keverjük a tojást a liszttel és a tejjel, majd annyi szódavizet adunk hozzá, hogy palacsintatésztát kapjunk. Kiolajozott serpenyőben a szokásos módon megsütjük a palacsintákat.
A káposztaleveleket a palacsintára helyezzük, megkenjük a rizses húsraguval, behajtva feltekerjük, majd hagyományos módon lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozzuk, végül bő, forró étolajban megsütjük.
Kissé ferdén felszeleteljük, ízlés szerinti savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.