A kelt megtisztítjuk, a középső, vastag eret kivágjuk. A leveleket sós vízben félpuhára főzzük. A szalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, majd a zsírján üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet is. A rostélyost kicsontozzuk, nagyon vékonyra kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Megkenjük mustárral, ráfektetjük a lecsöpögtetett kelleveleket. Erre halmozzuk a szalonnás hagymát. Összegöngyöljük, vastagabb cérnával összekötözzük. Lábosba helyezzük. Felöntjük a paradicsompürével ízesített levessel és fedő alatt puhára pároljuk. A zsineget elrtávolítjuk, a roládot felszeleteljük, majd hagymás tört burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.