Elkészítés: A tésztához a lisztben szétmorzsoljuk a margarint az élesztővel, a többi hozzávalóval összegyúrjuk, letakarva addig pihentetjük, ameddig a tölteléket elkészítjük.
A töltelékhez a tejjel leforrázzuk a mákot, belekeverjük a többi hozzávalót, a tojásfehérjét a porcukorral habbá verjük, finoman beleforgatjuk a mákba.
A tészta felét közepes tepsibe nyújtjuk, rásimítjuk a máktölteléket, a kicsöpögtetett meggyet elosztjuk rajta, majd befedjük a másik kinyújtott lappal.
Tojássárgájával lekenjük, villával sűrűn megszurkáljuk, és előmelegített 200 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.