Elkészítés: A burgonyát felkockázom, ételízesítős vízben főzni kezdem. A lilahagymát megpucolom, felszelem. A szalonnát is felszelem. A szalonnát felteszem serpenyőben sülni, majd ha egy pici zsír kijött belőle, beleteszem a hagymát. Kicsit pirítom, majd félreteszem. Ha a krumpli megfőtt, leszűröm, majd a szalonnás hagymához keverem. Az egészet egy kisebb jénaiba öntöm, teszek hozzá egy pici zsírt, majd a tojásokat a tetejére ütöm. Az egészet sütőbe teszem, amíg a tojás megsül. Friss kenyérrel és melegen tálalva isteni finom!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.