Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudingos krémmel összekeverjük.
Ezután a krémet 2 részre osztjuk, az egyik felébe kakaóport, a másik felébe zselés cukrot aprítunk és rumot keverünk.
Az alsó lapot megkenjük a barna krém felével, befedjük a rumba forgatott (éppen egy kicsit) babapiskótákkal, majd rákenjük a barna krém másik felét. Ezután rátesszük a következő lapot, erre a zselés krém kerül, majd a harmadik lap.
A tetejét csokoládémázzal öntjük le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.