Elkészítés: Az élesztőt felfuttatom. A lisztet átszitálom, beleteszem a sót és ráreszelem a fagyos vajat. Miután hozzáadtam a sárgáját, a tejfölt és a túrókat, gyors mozdulattal összegyúrom, és hideg helyen pihentetem.
Fél óra múlva kinyújtom a tésztát, ráreszelem a sajtot, majd rétes-szerűen feltekerem, és ismét kinyújtom.
Pihentetés után szaggatom, megkenem tojással és megszórom sajttal a tetejét.
Sütőpapírral bélelt lemezen 200 °C-on 20-25 perc a sütési idő.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.