Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 cipóba osztjuk. Mindet sütőlap vagy tepsihát méretű téglalappá nyújtjuk, s egyenként kb. 10-15 perc alatt, előmelegített sütőben, lisztezett sütőlapon megsütjük. A krémhez a lisztet összekeverjük a cukorral, tojássárgákkal és kevés tejjel, s lassú tűzön, folyamatosan kevergetve, apránként hozzáöntve a többi tejet, sűrűre főzzük. Beleszórjuk a vaníliás cukrot. Még melegen beledobjuk a margarint, s addig kevergetjük, míg elolvad. A krém 2/3 részébe belekeverjük a kakaóport.
Az első lapot megkenjük a kakaós krém felével, rátesszük a második lapot, erre jön a sárgán hagyott vaníliakrém, majd a harmadik lap, melyre rákenjük a maradék kakaós krémet, végül beborítjuk a negyedik lappal.
A habhoz a tojásfehérjéket gőz fölött kemény habbá verjük, s a vége felé beleszórjuk a cukrot is. A besűrűsödött, fényes habot a süteményre kenjük. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.