Elkészítés: A kávét a vízzel filteres kávéfőzővel átfőzöm (lehet leforrázni is, és 5 perc múlva átszűrni). A kifliket karikára vágom (1,5-2 cm), és sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, kicsit megpirítom. 3/4 liter tejet ráöntök a kiflikre. A kávéhoz keverem a 2 evőkanál cukrot és 1 teáskanálnyi aromát, és ezt is a kiflikre öntöm. A tojások sárgáját 1 kanál cukorral és a telföllel, dejóval elkeverem. A fehérjét felverem, és 1 evőkanál cukorral még tovább verem. A masszát összekeverem lazán, és a maradék 1/4 l tejet hozzákeverem. Az egészet a kiflikre öntöm. Lekvárdarabokat teszek a tetejére elszórva, és megsütöm közepes lángon a sütőben (kb. 3/4 óra).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.