Elkészítés: Egy nagy és mély tepsit margarinnal vékonyan kikenünk, sütőpapírral kibéleljük. Ráreszeljük a 25 dkg margarint úgy, hogy befedje az egész tepsit, rárakjuk a lecsepegtetett meggykompótot. A kekszet és a diót ledaráljuk, összekeverjük a porcukorral, és rászórjuk a meggyre.
A hozzávalókból kikeverjük a kakaós piskótát, és ráöntjük a meggyes alapra. 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Még melegen kifordítjuk egy másik tepsire, ezáltal a piskóta alulra kerül, a meggy lesz felül. Ha kihűlt, bevonhatjuk csokival, vagy csak megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.