Elkészítés: A rizst sós vízben ragadósra főzzük (1 bögre rizst 1,5 bögre vízben, a fedelet nem szabad felnyitni, amíg be nem szívta a rizs az összes vizet).
Közben a tojásból omlettet készítünk. A többi hozzávalóval együtt hosszú csíkokra vágjuk.
Ha a rizs elkészült (hozzáragad a kezünkhöz, ezért érdemes vizes kézzel dolgozni), a norit egy bambuszlapra fektetjük, beterítjuk egy vékony réteg rizzsel, majd arra sorba pakoljuk a csíkokra vágott zöldséget és omlettet. Mindezt feltekerjuk, majd egy nagyon éles késsel 2-3 cm vastagságúra vágjuk.
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.