Elkészítés: A rizst sós vízben ragadósra főzzük (1 bögre rizst 1,5 bögre vízben, a fedelet nem szabad felnyitni, amíg be nem szívta a rizs az összes vizet).
Közben a tojásból omlettet készítünk. A többi hozzávalóval együtt hosszú csíkokra vágjuk.
Ha a rizs elkészült (hozzáragad a kezünkhöz, ezért érdemes vizes kézzel dolgozni), a norit egy bambuszlapra fektetjük, beterítjuk egy vékony réteg rizzsel, majd arra sorba pakoljuk a csíkokra vágott zöldséget és omlettet. Mindezt feltekerjuk, majd egy nagyon éles késsel 2-3 cm vastagságúra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.