Előkészítés: A halat leöblítjük, kockákra vágjuk. A citromot vékonyan meghámozzuk, héját csíkokra vágjuk, a citrom levét kinyomjuk. Összekeverjük a szójaszószt 3 evőkanál olajjal, a citromlével, a fahéjjal, az ánizzsal, a mézzel, beletesszük a haldarabokat, és legalább 30 percre betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: A répát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk. A káposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A mangót meghámozzuk, felét kockákra, felét szeletkékre vágjuk. Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és összekeverjük 1 evőkanál olajjal. Lecsepegtetjük a haldarabokat (a páclevet nem öntjük ki). Felforrósítjuk a maradék 1 evőkanál olajat, és a halat néhány perc alatt megsütjük benne. Kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban hirtelen átforgatjuk a répát és a káposztát. A páclevet összekeverjük a citromhéjjal, a szójaolajjal, sóval, borssal ízesítjük. A tésztát összekeverjük a répával, a káposztával, a mangóval, és ráöntjük az öntetet. A haldarabokat rátesszük, megszórjuk kókuszreszelékkel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.