Elkészítés: A csirkemellet apró kockákra vágom. A páchoz az összetevőket elkeverem, majd a csirkemellel összeforgatom, félreteszem állni.
A bundához összekeverem a tojást, a lisztet, a sütőport és az olajat, a többit csak ezután adom hozzá, hogy ne legyen darabos! Ha nem elég sűrű, tegyünk még hozzá lisztet!
A csirkemelleket belemártom a bundába (kiskanállal ajánlom, hogy bőven maradjon rajta bunda), és bőséges olajban aranybarnára pirítom őket.
Miközben pirul, felteszem a rizskeveréket (barnarizs, vadrizs) főni 1:2 arányban a vízzel (kb 30 perc kell neki).
A szirup hozzávalóit elkeverem. Amikor kisültek a hús, és minden más elkészült, tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.