Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, tepsibe öntjük, megszórjuk a durvára vágott dióval, majd megsütjük, és a mogyorókrémet a meleg tészta diós tetejére kenjük. A krémhez tejből, a tojássárgából, a vaníliás pudingporból, a cukorral és a liszttel krémet főzünk, és elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét. Kihűtjük. A margarint két részre osztjuk, és belekeverjük a sárga és a csokis krémbe. A mogyorókrémmel megkent tésztára először a sárga krémet, majd a csokis krémet kenjük. Tetejére a keményre felvert tejszínt tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.