Elkészítés:A piskótához a tojásokat szétválasztom. A fehérjét egy csipet sóval és a cukorral kemény habbá verem. A fehérjéhez hozzáadjuk a sárgáját és az olajat majd robotgéppel összekeverjük a fehérjével de csak addig amíg elkeveredik benne. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,azt pedig már fakanállal keverjük hozzá úgy,hogy a hab ne törjön. Előmelegített sütőben 180 fokon tű próbáig sütjük.Krém:A mascarponet a cukrokkal elkeverjük. Felverjük a tejszínt majd fakanállal hozzáadjuk a mascarponéhoz.Karamell:Felrakjuk a cukrot karamellizálódni.Közben felrakjuk forrni a tejszínt. Ha felolvadt a cukor 3 részletben hozzáadjuk a forró tejszínt. Ha elkevertük és feloldódott lehúzzuk a tűzről és 2 részletben hozzáadjuk a vajat. Rétegezés:1. lap krém+közepére karamell+zúzott mogyi2. Lap krém3. Lap krém+közepére karamell+mogyi4. Lap krém5. Lap a tetejeDíszítésként a csokikat kevés olajjal vízgőz felett felolvasztottam és a torta tetejére csurgattam,maxikinggel és ferreroval díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.