Elkészítés: 2 csokis piskótát sütünk. Ehhez a csokoládé felét gőz felett felolvasztjuk, beletesszük a 4 dkg vajat, hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk 2 tojás sárgáját, 1 evőkanál lisztet és 4 dkg darált mogyorót, végül beleforgatjuk a felvert tojáshabot. Szilikonos sütőpapírt teszünk egy 24 cm-es kerek sütőbe, beleöntjük a tésztát. Kb. 15 perc alatt megsül, félretesszük, és sütünk egy másik csokis piskótát ugyanilyen módszerrel.
A krémhez 3 dl tejszínt felverünk keményre, utána jön a zseléfix, ezután már csak habverővel hozzáadjuk a mascarpone sajtkrémet. Rákenjük a tortára úgy, hogy közben a krém közé olvasztott csokoládét locsolunk. Jön a tetejére a másik tészta, és a végén bevonjuk olvasztott csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.