Elkészítése: 12 dkg lisztet 12 dkg zsírral, 1 egész tojással, 1 csomag sütőporral, ízlés szerinti mennyiségű sóval, csipetnyi törött borssal, 15
dkg főtt, átpasszírozott krumplipéppel összegyúrunk és pihentetjük.
Pihentetés után vékonyra nyújtjuk, olvasztott zsírral megfröcsköljük,
kicsire öszehajtogatjuk. Az ismételt vékonyra nyújtást, zsírozást és
hajtogatást még négyszer ismételjük, majd legvégül kisujjnyi vastagra
nyújtjuk, és pogácsavágóval kiszúrjuk. Zsírozott tepsiben, csak a tetejét
tojással gondosan megkenve és bevagdalva, szép világosra sütjük.
Melegen is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.