Elkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm-es tortaformát. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A kekszet durvára összetörjük, majd aprítógépben finomra daráljuk. A túrót áttörjük. A vajat megolvasztjuk, a keksszel összekeverjük és a forma alján egyenletesen elterítjük.
Összekeverjük a krémsajtot, a túrót, a citrom héját és levét, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kézi habverővel simára eldolgozzuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd a krémet a kekszalapra kenjük. A meggylekvárt egy evőkanál segítségével gusztusosan elosztjuk rajta.
Sütőben 45 percig sütjük, majd sütőrácson hűlni hagyjuk. Legalább 2 órára hideg helyre tesszük, utána szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.