Egy nagyobb lábasba teszem a vajat, a cukrot, a tojásokat és 10 dkg tördelt étcsokit, gyenge tűzön folyamatos keverés közben összeolvasztom őket. Amikor egynemű, sűrű masszát kapok, leveszem a tűzről, és összekeverem a sós, szódabikarbónás liszttel, majd kivajazott, kilisztezett formába öntöm.
160 fokon 25-35 percig sütöm. Mikor kész, pár percig még a lekapcsolt, csukott sütőben hagyom. Majd kiveszem, óvatosan rácsra teszem. Csak mikor kihűlt, akkor vágom félbe.
A krémhez felverek 2 deci tejszínt egy kis habfixálóval, cukorral, vaníliás cukorral, majd belekeverek 2 evőkanál kókuszreszeléket. Ezzel töltöm a félbevágott sütit. A tetejét is megkenem egy kis krémmel, majd olvasztott tejcsokit kenek rá, és ismét krémet. A krém és a csoki szépen összekeveredik a süti tetején. Kókuszreszelékkel meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.