Elkészítés: A piskótához a tojásokat géppel felverjük, apránként hozzáadva a cukrot is. Tovább verjük jó habosra. Hozzákeverjük a vizet és a sütőporral elkevert lisztet is. A masszát 2 részre osztjuk, és külön sütjük meg sütőpapírral bélelt tepsiben (180 fokon kb. 15 perc alatt).
A krémhez a tejet a liszttel és a cukrokkal simára keverjük, felfőzzük. A tűzről levéve a kókuszreszelékkel összekeverjük. Kihűtjük.
A babapiskótát aprítógéppel morzsává törjük, a kókuszos masszához keverjük, ízesítjük rumaromával, és a vajjal összekeverjük.
A kihűlt piskótalapokat lekvárral lekenjük. Amelyik lap felülre kerül, annak az alsó felét kenjük le. Az alsó lapra kenjük a krémet (elég tömény krém), ráfordítjuk a felső piskótalapot, és bevonjuk a csokoládékkal.
Mikróban a kétféle csokoládét az olajjal külön-külön felolvasztjuk. Először a sötétebb csokoládét simítjuk a süteményre, majd a világosabbat rácsurgatjuk, egy recés késsel márványossá simítjuk. Hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük, mikorra jól összeérnek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.