Elkészítés: A meghámozott almákat negyedeljük, majd legyezőszerűen bevagdossuk. Citromlével és cukorral ízesített vízbe tesszük (kb. fél liter), és fajtától függően, forrástól számított 3-5 perc alatt puhára főzzük, lecsöpögtetjük és hűlni hagyjuk. A vajat habosra keverjük a porcukorral. Egyenként beledolgozzuk a tojások sárgáját. Rászitáljuk a lisztet, majd beleforgatjuk a tojások felvert habját. A tésztát margarinnal kikent, kb. 26 cm átmérőjű formába simítjuk. A mazsolát forró vízben megmossuk, lecsöpögtetjük (aki nem szereti, el is hagyhatja). A tésztán elhelyezzük a kihűlt almalegyezőket, és megszórjuk a kókuszreszelék 3/4 részével. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 40 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni. Tálaláskor rászórjuk a maradék kókuszreszeléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.