Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A diót a kókuszreszelékkel keverjük össze, tegyük félre. Keverjük sima és kemény tésztává a maradék alapanyagokat. A kókuszos dióból tegyünk félre 4 evőkanállal, a többit dolgozzuk bele alaposan a tésztába. Púpozott evőkanállal rakjunk a masszából 14-16 halmot a margarinnal kikent sütőlemezre, kézzel össze is lapíthatjuk őket. Szórjuk rájuk a félretett kókuszos-diós keveréket, és süssük kb. 10-15 percig, amíg aranyszínűre pirulnak, és a széleik megszilárdulnak. Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk a kekszeket kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.