Elkészítés: A 8 tojás fehérjét kemény habbá verjük 20 dkg cukorral, majd belekeverünk 3 kanál lisztet, 8 dkg kókuszt, a sütőport és a mákot.
Kiknet, lisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőbe toljuk, kis lángon kb. 15 percet sütjük. Akkor jó a süti, ha a teteje világosbarnára sült.
A krémhez a 8 tojás sárgáját fehérre kavarjuk 20 dkg cukorral, majd hozzáadunk 3 kanál lisztet és a tejet. Ezt feltesszük főni kis tűzön, folyamatos kavargatással sűrűre főzzük. Amikor teljesen kihűlt, elkavarjuk benne a margarint.
A kisült tészta tetejére kenjük a krém 3/4 részét, befedjük egy réteg keksszel. A megmaradt krémhez hozzákavarjuk az instant kávét, majd azt is a sütire kenjük. A tetejét megszórjuk a megmaradt kókusszal.
Fogyasztás előtt legalább 3 órát hagyjuk állni, hogy a keksz megpuhulhasson.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.