Elkészítés: A csokoládét darabokra tördeljük, és vízgőz fölött megolvasztjuk. Olvasztás közben arra figyeljünk, hogy a csokoládé ne legyen sokkal melegebb, mint a kezünk, vagyis 40-45 fokos legyen lehetőleg.
6,5 cm átmérőjű muffinkapszlikat kikenjünk ecset segítségével legalább háromszor az olvasztott csokival, hogy minél masszívabb csokikosárkát kapjunk. Két kenés közben hűtőbe tesszük, amíg megdermed az adott csokiréteg.
A mascarponét elkeverjük a pocukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk a kókuszlikőrt és a kókuszreszeléket. Majd gépi habverővel felhabosítjuk.
A csokoládékosárkákról óvatosan lehántjuk a papírkapszlikat, majd a kókuszos-mascarponés krémmel megtöltjük azokat, és friss gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.