Elkészítés: A margarint megolvasztjuk. A porcukrot, a vaníliás cukrot, a mézet, a reszelt citromhéjat, a tojást és az olvasztott margarint összekeverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük és a tejjel váltakozva a cukros margarinhoz adjuk, jól eldolgozzuk. A tepsit kikenjük margarinnal, kilisztezzük, majd beleöntjük a tésztát. Előmelegített sütőben 180C°-on 20-25 percig sütjük. Elkészítjük a csokoládémázat. A margarint felolvasztjuk, a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót, rumot és a tejet, egy lábasba öntjük, és állandó keverés mellett felforraljuk. A tűzről levéve kicsit lehűtjük. A kész tésztát még melegen /kb. 4x4 cm/ kockákra vágjuk, a csokoládémázba mártjuk, majd megforgatjuk a kókuszreszelékben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.