Elkészítés: A tésztához a 7 tojásfehérjét kemény habbá verjük a 25 dkg cukorral, majd hozzákeverjük a 20 dkg
kókuszreszeléket, 5 kanál réteslisztet és a sütőport. Piskótaként sütjük.
A krém hozzávalóit (a margarin kivételével) vízgőz felett addig keverjük, amíg a krém besűrűsödik.
Ha kihűlt, 20 dkg margarint adunk hozzá, jól kikeverjük.
A tésztát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel. Csoki mázzal bevonjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.