Elkészítés: A margarint langyos helyre tesszük. Az almát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A mazsolát kevés citromlével ízesített vízbe áztatjuk.
A margarint elkeverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Belekeverjük az almát, a kinyomkodott mazsolát, a tejet, a kókuszreszeléket, a lisztet és sütőport. Jól összekeverjük.
Kikent, zsemlemorzsával hintett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Lassú tűzön kb. 20 percig sütjük.
Tortabevonóval, porcukorral vagy szeletelt mandulával meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.