Elkészítése: A margarint kivesszük a hûtõbõl és langyos helyre tesszük. Meghámozzuk és apró kockákra vágjuk az almát, a mazsolát kevés citromlével ízesített vízbe áztatjuk. A margarint elkeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Belekeverjük az almakockákat és a kinyomkodott mazsolát, a tejet, valamint a kókuszreszeléket. Ezután jöhet a liszt, és a sütõpor, ezt mind jól elkeverjük. Kivajazott, zsemlemorzsával hintett, vagy sütõpapírral bélelt tepsibe vagy tortaformába öntjük. Lassú tûzön kb. 20 percig sütjük. A fent leírtak szerint díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.