Elkészítés: A kekszből, porcukorból, vaníliás cukorból, kakaóporból, tejből és rumból masszát gyúrunk. A töltelék hozzávalóit keverőtálba tesszük, alaposan összedolgozzuk, és belereszeljük a fehér szarvasgombát. Mind a két alapmasszát négy egyenlő részre osztjuk.
A kakaós tésztát kókuszreszelékes deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, körülbelül 3 mm vastagra. A kókuszos tölteléket egyenletesen eloszlatjuk rajta, majd óvatosan feltekerjük. Hűtőbe helyezzük, és hagyjuk dermedni. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.