Elkészítés: A piskótához a sütőport a liszttel összeforgatjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé a porcukor harmadát is beledolgozzuk. A tésztához a tojások sárgáját a porcukor kétharmadával, majd a vízzel jól kikeverjük. Ezután felváltva szitáljuk a lisztet és tesszük bele a felvert tojáshabot. Margarinnal kikent, belisztezett vagy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fokon, légkeveréses sütőben 165 fokon) tűpróbáig sütjük.
A töltelékhez a pudingot a kókusztejjel a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük, és kihűtjük. A sütemény vízszintesen három lapra vágjuk, az alja köré tortakarikát teszünk. A vajat a porcukorral krémesre keverjük, és kanalanként belekeverjük a pudingot. A masszát harmadoljuk, kétharmada a tortalapok közé kerül, majd a torta tetejét és oldalát bevonjuk a maradék krémmel. Finoman megszórjuk kókuszreszelékkel, és cukrozott tejszínhabbal díszítjük, 1 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.