Elkészítés: A piskótához a sütőport a liszttel összeforgatjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé a porcukor harmadát is beledolgozzuk. A tésztához a tojások sárgáját a porcukor kétharmadával, majd a vízzel jól kikeverjük. Ezután felváltva szitáljuk a lisztet és tesszük bele a felvert tojáshabot. Margarinnal kikent, belisztezett vagy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fokon, légkeveréses sütőben 165 fokon) tűpróbáig sütjük.
A töltelékhez a pudingot a kókusztejjel a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük, és kihűtjük. A sütemény vízszintesen három lapra vágjuk, az alja köré tortakarikát teszünk. A vajat a porcukorral krémesre keverjük, és kanalanként belekeverjük a pudingot. A masszát harmadoljuk, kétharmada a tortalapok közé kerül, majd a torta tetejét és oldalát bevonjuk a maradék krémmel. Finoman megszórjuk kókuszreszelékkel, és cukrozott tejszínhabbal díszítjük, 1 órára hűtőbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.