A főzőkolbászt forró vízbe mártjuk, bőrét lehúzzuk, majd kb 1 cm vastagon felszeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, finomra reszeljük. Az alaposan lesikált sárgarépát ugyancsak finomra reszeljük. A kétféle zöldséget összekeverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját és annyi lisztet, amennyit felvesz. Sóval, borssal ízesítjük. A kolbászdarabokat ebbe a masszába forgatjuk, kissé rányomkodjuk, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Reszelt tormával és sóval ízesített tejfölt kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.