Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, kemény habbá verjük a fehérjét. A sárgáját a tejjel és a sütőporos liszttel elkeverjük, majd szépen óvatosan belekeverjük a már felvert tojáshabot.
Úgy kezdjük sütni, mint a hagyományos palacsintát, de amikor az alja már megsült a palacsintának, akkor a tetejére pár karika kolbászt teszünk, megfordítjuk, és így sütjük készre. A kolbászos felével felfele, sajttal megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Ha édes feltéttel szeretnénk készíteni, akkor tegyünk a tésztájához 1-2 evőkanál cukrot is. Reggelinek és vacsorának kiváló étel. Imádják a gyerekek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.