Elkészítés: A tésztához 2-3 dl tejet langyosra melegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, hagyjuk 5 percig pihenni. Ezután beleszórjuk a lisztet, a sót, beleütjük a tojást, beleöntjük az olajat, és sűrű tésztát dagasztunk. Szükség esetén adhatunk még hozzá tejet. A tésztát 1 órán át hagyjuk kelni meleg helyen.
Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A tejfölbe beletörjük a meghámozott fokhagymát, simára keverjük. A sajtot lereszeljük, a kolbászt karikázzuk, a tarját felkockázzuk, a hagymát vékonyan felszeleteljük.
A megkelt tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, és belehelyezzük a tepsibe. Tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel, majd rátesszük a a tarját, a kolbászt, a felszeletelt lilahagymát. Ezután az egészet reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.