Elkészítés: A kölest a rizshez hasonlóan kb. 10 perc alatt készre főzzük, kihűtjük. Hozzákockázunk 1 csokor retket.
Az újhagymát és az uborkát apróra vágjuk, összekeverjük a majonézzel, a kefirrel, fél citrom levével, 2 csepp édesítővel és a borral. Beleforgatjuk a kölest és a retket, fél órára hűtőbe tesszük.
Addig elkészítjük a sajtkockákat. A halloumit 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk. A 2 tojást felverjük, simára keverjük a liszttel. A tarka borsot durvára törjük, belekeverjük a tojásos masszába.
Olajat hevítünk. Mikor forró, a sajtkockákat beleforgatjuk a tojásba, majd az olajba tesszük. Mikor világosbarnára sültek, szűrőkanállal papírtörlőre szedjük.
Tányérra szedjük a salátát, tetejére tesszük a még forró sajtkockákat, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.