Elkészítés: A marhahúst megmosom, kis kockákra aprítom.
A vöröshagymát finomra vágom, majd a sertészsírban üvegesre párolom.
Közben a burgonyát a húshoz hasonló nagyságú kockákra, a káposztát pedig cikkekre vágom. A megpárolt vöröshagymához hozzáadom a fűszerpaprikát, gyorsan összekeverem, és ráöntök 2 evőkanál vizet. Ezután hozzáteszem a húst, a fokhagymát, és az összezúzott köménymagot. Sóval ízesítem, paprikát, paradicsomot (vagy lecsót) adok hozzá. Pár percnyi pirítás után fél liter vízzel majdnem puhára párolom.
Ezután beleteszem a burgonyát, a káposztát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, és készre főzöm.
Tálaláskor felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot és finomra vágott petrezselyemzöldet szórok a tetejére. Aki csípősen szereti, tehet bele erőspaprikát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.