Előkészítés: A sertéskörmöket gondosan megtisztítjuk, ha szőrös leperzseljük, kefével bő vízben tisztára dörzsöljük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A körmöket feltesszük főni annyi sós vízben, hogy vőben ellepje, és fedő alatt lassú tűzön puhára főzzük. Lábasban felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a pirospaprikát, és felöntjük egy kevés körömfőző lével. Amikor a köröm megpuhult, kicsontozzuk, darabokra vágjuk, és a paprikás lébe tesszük, megszórjuk kevés köménymaggal, sóval, és ha szükséges, felöntjük még körömlével, majd együtt főzzük kb. 20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.