Elkészítés:A pulykamellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, gyengén megsózzuk.
A töltelékhez a túrót, a tejfölt, a finomra vágott hagymát és fokhagymát összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával. Ezt a tölteléket szeletenként a húsba töltjük. Feltekerjük, majd baconszeletekbe tekerjük.
A henger alakúra göngyölt tekercseket kiolajozott tepsibe rakjuk, 35-40 percig sütjük.
A burgonyapüréhez a meghámozott, felkockázott krumplit sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, majd a vajjal és a tejjel pürésítjük, szerecsendióval fűszerezzük, és a körözöttes pulykához kínáljuk.
kevés szerecsendiót adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.