Előkészítés: Az üvegeket alaposan kimossuk, hagyjuk lecsepegni. A körtéket megmossuk, héjastól, magostól kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A körtét 2,5 dl vízzel puhára főzzük. A gyümölcsmasszát szűrőbe tesszük, lecsepegtetjük, kissé átpasszírozzuk. A levet (kb. 1 litert kell kapnunk) a cukorral, és kettévágott vaníliarudakkal felforraljuk. A forrástól számítva 4 percig rotyogtatjuk, és azonnal belekeverjük a pálinkát. Forrón az üvegekbe töltjük, azonnal lezárjuk, és hűvös helyen tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.