Elkészítés: A leveslében feltesszük a felvágott zöldségeket főni.
Közben a lisztből és a tojásból kicsi víz hozzáadásával tésztát gyúrunk.
Kinyújtjuk a tésztát amilyen vékonyra csak tudjuk.
A zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, levesszük a tűzről, és elkeverjük pirospaprikával. Hadd hűljön ki.
A kinyújtott tésztát megszórjuk sóval, borssal (ízlés szerint), majd meglocsoljuk a kihűlt pirospaprikás zsiradékkal.
Most jön a varázslat. Elkezdjük a tészta szélét behajtani a két kezünkkel kb. 2 cm vastagon és jól oda is nyomjuk, majd késsel végigvágjuk a csíkot. A szalagból csomót kötünk és eltépjük, majd újabb csomó következik, és így tovább felcsomózzuk az egész tésztát.
Amikor kész a zöldséges levesünk, beletesszük a tésztacsomókat, készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.